1036 Budapest, Mókus u. 22.

visaMasterCardÚj Magyarország

Vendégeink:

Híreink

Az év soron következő eseményeiről, híreiről itt olvashatnak.


Február 11. - Borkóstoló Valentin nap február 14 18.00

Kedves Vendégeink!
Borkóstoló
A Villányi Borház Pincészettel
Borász:Polgár Zoltán
Chef: Cecei Horváth Tibor
Vacsora borpárosítással
12500 ft/ fő
Menü
Hideg előétel
Házi füstölt kolbász
Mangalica tepertőkrém
Érlelt sonka
Leves
Orjaleves zöldségekkel és tormával
Főétel
Májas és Véres hurka ,kolbász lillakáposztával és hagymás törtburgonyával
Deszert
Fánkvaríációk
Időpont 2020 február 14 18.00 óra
Jegyek korlátozott számban kaphatók!
Pároknak egy kis Üveg Pezsgő Ajándék
Foglalás
email tcecei@gmail.com
+3630 5761229
Sok szeretettel Várjuk Önöket!

December 28. - Gyászjelentés

Kedves Vendégeink,Barátaink!

Mély fájdalommal, de az örök élet reményében tudatjuk, hogy hosszan tartó betegség után szeretett barátunk Gaál B. Eduárd -a Kéhli vendéglő Konyhafőnöke-életének 60. évében eltávozott az élők sorából.Szakmai tudása, alázata, emberfeletti munkabírása, megingathatatlan hűsége, emberi hozzáállása miatt hatalmas veszteség mind a kollégák, mind az étterem számára. Azonban szellemisége, a tradicionális magyar konyha teljes ismerete, kultikus ételei, receptjei és mesterfogásai tovább élnek velünk.

Viszlát Béni, Viszlát Chef......

Karcos