1036 Budapest, Mókus u. 22.

visaMasterCardKártyaÚj Magyarország

Vendégeink:

Híreink

Az év soron következő eseményeiről, híreiről itt olvashatnak.


. - Szindbád a hajós éve

Kedves Vendégeink! Tisztelt Krúdy rajongók!

Varázslatos jubileumi ünnepekhez érkezett el 2011-ben, az óbudai Kéhli Vendéglő, Krúdy Gyula Úr utolsó törzsvendéglője.
Ez évben lesz 100 éve, hogy „Szindbád a hajós” ifjúsága és szomorúsága nyomtatásban megjelent. Negyven éve készült el, Huszárik Zoltán „Szindbád”filmje, mely Latinovics Zoltán alakításában nézőit a mai napig elvarázsolja, álmodozóan mesés hangulataival.
Jószerencsénk éppen harminc évvel ezelőtt kormányozott ide, vendéglősnek testvéröcsémmel, az akkor Híd Vendéglőként működő Kéhlibe. Húsz esztendeje már annak a kedves estének, amikor az író leánya az „Apám Szindbád” szerzője Krúdy Zsuzsa, férjével, és a Tabán festőjével Zórád Ernővel meglátogatta az előző évben, újáalakítva megnyitott, és a Kéhli nevet újra viselő vendéglőnket.
Krúdy Gyula 113.születésnapjának tiszteletére tartotta „Szindbád Inyeskőrünk”a találkozót, a Kör gasztronómiát kedvelő tagjaival, akik Szántó András barátommal akkor már hosszú évek óta hívei voltak a „Gyomor öremei”-nek.
Étlapunkat fellapozva és abból választva ma Önök is részesei lehetnek mindezen örömöknek.

Kedves Vendégeink!
Boldogsággal, és örömmel tölt el a tudat, hogy vendéglősi pályafutásomat ebben a kedves házban sikerre vihettem, és a nagynevű elődök után, a nagyvilágból hozzánkérkező sok-sok vendéget családommal és munkatársaimmal elláthattam, finom ételekkel, italokkal, muzsikával, és azzal a szerető vendéglátással, amelyet szüleimtől, a régi jó vendéglősöktől, és Krúdy Gyula úrtól eltanultam.


Tisztelettel várja látogatásukat:


Cecei-Horváth Tibor
vendéglős

Karcos